Szombaton sikeresen lezajlott Egyesületünk horgászversenye. Szinte már hagyomány - sajnos, - hogy az időjárás nem kegyes hozzánk. Hol az eső, hol a forróság, hol a frontok rontják a fogási esélyeinket. Idén ismét a frontok szóltak közbe, de így is sikerült pár szép halat a szákba terelni. 

35 felnőtt, 3 ifi és 19 gyermek állt a rajthoz képletesen szólva. 
Idén - a tagok kívánsága szerint - hosszabb, 6 órás versenyt rendeztünk. A gyermekek megmérettetése 1 órával hamarabb befejeződött, nekik az 5 óra is elég soknak bizonyult. 
Az idő eleinte kellemes volt, sima volt a víztükör, de később nagyon fülledt lett az idő, ami a halak aktivitásában is meglátszódott. A gyermekek 6 kg-ot, a 
felnőttek pedig 38 kg halat tudtak kifogni. 2 db 4 kg feletti példány is volt köztük. (másnap a nyírtelki horgászegyesület versenyzői négyszer ennyit fogtak a frontmentes időben)

A felnőtteknél az első 3 helyezett és a legnagyobb hal fogója került díjazásra:

1.      Tar Imre (9,83 kg)  és a legnagyobb halat is ő fogta: 4,46 kg-os ponty

2.      Vadászi László  (4,64 kg)

3.      Oláh Dániel  (4,52 kg)

Az eredményhirdetés után egy adag - helyben főzött - babgulyást fogyaszthattak el a versenyzők. A felnőttek még egy kis csapolt sörrel is leöblíthették az ebédet.
A megjelent versenyzők használatba vehették a meghosszabbított, kövezett parkolót, melyen további 20 autót tudunk elhelyezni.

Fejes László HE elnök

   

Bejelentkezés