KACSÁS-INFÓ  

   

Kérjük támogasson minket adója 1%-ával : 19861425-1-15  

   

Támogatások  

fejezetet irányító szerv:

Alapkezelő támogató: 

NEA-MA-19-EG-0403

   

Tisztelt Tagtársak! Kedves Horgásztársak! 

A Vasvári Hírmondó legfrissebb számában megjelent egy cikk a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Horgászszövetség vezetőinek tollából. A cikk második felében felvetik az Egyesület vezetőségének felelősségét azzal kapcsolatban, hogy nem fogadtuk meg minden tanácsukat a Kacsás problémájával kapcsolatban.
Nem korrekt a részükről, hogy a sajtó hasábjain keresztül ilyen módon indítanak támadást ellenünk. Ennek okát sem értjük. Lapzárta után "nyomták be" a cikket, amire nem volt lehetőségünk válaszolni a megjelenésig. 
Ha Ügyvezető Úr és Elnök Úr a Megyei Szövetségtől érdeklődött volna korábban a fejleményekkel kapcsolatban, készségesen tájékoztattuk volna őket. Felvetésükre válaszolva, minden tanácsukat megfogadtuk, volt amelyikkel majdnem nagyobb bajba kerültünk, mint amibe egyébként is vagyunk. Ezek az események nem publikusak, az Egyesület érdekében nem kürtöltük világgá. Amit minden tagtársnak tudnia kell és tudnia érdemes, azokat az információkat mindig megosztjuk. Tehát ha azt tapasztalják a Kedves Tagtársak, hogy nem osztunk meg túl sok információt, akkor jusson eszébe, hogy ennek oka van.

Egyesületünk jogi képviselőjének irányítása alatt végezzük a szükséges lépéseket, hogy a peres eljárás alatt ne kerüljünk semmilyen hátrányos helyzetbe. Erre szükség van a gyors tárgyalási menet és a mielőbbi lezáró ítélet elősegítése érdekében.

A jogi eljárástól függetlenül Szekeres Sándor november első hétvégéjére tervezte be a lehalászást és a terület birtokba visszaadását. Már szóban és írásban is jeleztük neki, hogy a lehalászás folyamatában tartsa be a törvényességet és a szerződésbe foglaltakat. Jeleztük, hogy a szerződés értelmében jogosultak vagyunk a lehalászáson megfigyelőként részt venni, ezért jelezze időben a pontos dátumot.

Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy tavasszal újra kinyithassa kapuit a Kacsás.

az Egyesület Elnöksége nevében
Fejes László Ádám elnök

 

   

Bejelentkezés