KACSÁS TÓ NYITÁS 2023

Kedves horgásztársak!

A Kacsás tó április 1-én 7 órától megnyitja kapuit és hivatalosan is kezdetét veszi a 2023-as szezon.

A weboldalunkon, a bejárati kapu előtt kihelyezett táblán, illetve a faházon is megtalálhatóak a legfontosabb információk, mint pl. a jegytípusok és áraik, a házirend, a nyitvatartás és az elérhetőségek.

A Kacsás tó infóvonala változott, ezzel közvetlenül a tavat tudják elérni az érdeklődők, az új telefonszám: +36-70/274-1469

Áprilisi nyitvatartás:

HÉTFŐ – CSÜTÖRTÖK: ZÁRVA
PÉNTEK: 7:00 – 18:00
SZOMBAT: 7:00 – 18:00
VASÁRNAP: 7:00 – 18:00
A tó április 10-én (húsvét hétfő) 7:00 – 18:00 között nyitva tart!

Az idei első telepítés március 23-án megtörtént, 800 kg Ponty került telepítésre vegyes méretben (átlag kb. 2kg), viszont egy pár darab nagyobb Pontyot is (kb. 6kg méretben) sikerült szereznünk, ezért szeretnénk mindenkit megkérni arra, hogyha egy nagyobb halat fog, kellő óvatossággal szákolja, kezelje le, majd engedje vissza.
A szezon elején még tervben van egy nagyobb mennyiségű keszeg/kárász telepítés, amint több információnk lesz róla, a telepítést posztolni fogjuk.

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a tó szintje jelenleg alacsonyabb a megszokottnál, a Keleti állása miatt jelenleg még nem tudjuk feltölteni a tavat, amint lesz rá lehetőségünk, elkezdjük a vízvételezést.
Mivel a tó szintje alacsonyabb, a partszakaszok magasak, így szeretnénk mindenkit megkérni, hogy fokozottan figyeljenek a part szélénél, a szákoláskor és a halak visszaengedésénél.

Sok szeretettel várunk mindenkit elsejétől!