KACSÁS KUPA EREDMÉNYEK

Kedves horgásztársak!

Hétvégén megrendezésre került az idei 24 órás páros Kacsás Kupa verseny. A verseny szombat reggel 7 órától vasárnap reggel 7 óráig tartott, 17 csapat mérte össze tudását és szerencséjét. A versenyzők számára ebédre „pincepörkölt” készült, vacsorára pedig szalonnás rántotta, ezúton köszönjük Szögi Lászlónak és feleségének az ételek elkészítését! Az időjárás viszonylag kedvező volt, szombaton szerencsére a zivatarok elkerültek minket, kb. egy 5-10 perces szemerkélés volt, viszont vasárnap kb. fél 5-től a verseny már esőben zajlott. A csapatok sikeresen vették az akadályokat, a verseny összfogása 751,72 kg volt. Összesen 133 db ponty, 55 db amur és 61 db afrikai harcsa került szákba, ezen felül közel 4 kg egyéb halat mérlegeltünk (keszeg/kárász).
Ezek a számok is azt mutatják, hogy sikeresen zárult a verseny, ugyanis amióta 24 órás versenyt szervezünk a Kacsáson, soha nem volt még ekkora az összfogás, illetve egy csapat összfogása a Kacsás Kupán soha nem volt még 100 kg felett, így mondhatjuk, hogy „rekordokat” is döntött a verseny. A dobogón a verseny nagyon kiélezett volt, a verseny utolsó órái állították be a végeredményt.

A verseny helyezettjei a következőképp alakultak:

1. Máté István & Gödöny Gábor (118,27 kg)
2. Vámosi József & Vámosi Viktor (103,25 kg)
3. Csák Ferenc & Perecz László (96,93 kg)

A verseny helyezettjei oklevelet, utalványt és kupát kaptak.

A verseny legnagyobb hala egy 6,45 kg-os ponty volt, amelyet Kiss Tibor fogott (itt is nagyon szoros volt a verseny, ugyanis szákba került még egy 6,43 kg-os és egy 6,40 kg-os ponty is).
A legnagyobb hal fogója oklevelet kapott, illetve Szaniszló Pálék felajánlásából egy ajándékcsomag került átadásra.

Kutasi Imre felajánlásából egy etetőanyag csomag is átadásra került vigaszdíjként a legkevesebb halat fogó csapat részére. Köszönjük a felajánlást!

Ezúton is köszönjük a részvételt és a kitartást a versenyzőnek, illetve gratulálunk a résztvevőknek és a helyezetteknek!